Retkeilyauto

Mukaville retkille vuokrattavana tilava ja helposti ajettava, siisti retkeilyauto. Leveä makuutila kahdelle aikuiselle.

Mahdollista lisätä myös lisävuode. Auton ajamiseen tarvitaan vain perus B-kortti. Auto on hyvin varusteltu mm. Finlux Smart-TV, jossa Netflix, Sisätilalämmitin, peruutuskamera ja navigaattori varmistaa mukavan matkustamisen. Etätyön tekeminen on myös helppoa, kun kannettavan saa liitettyä tv:n näyttöön.

Auto on vakuutettu ja matkustaa voi myös Norjaan. Matkustamossa on jääkaappi ja mikro.

Vuokraan sisältyy aina vuodevaatteet ja pyyhkeet kahdelle henkilölle. Tavaratilan pituus 242 cm 5 hengelle istuimet 2x Polttoainekäyttöinen lisälämmitin 2x ilmastointi 2x Invertteri, 1500W & 2500W 2x lisävalot edessä, LED-työvalo takana, Maasähkö, Peruutuskamera, Vetokoukku ( 3500 kg jarrullinen vetomassa)

Varausmaksu 300 vahvistaa varauksesi, se on myös peruutusmaksu. Teemme vuokrauksesta kirjallisen sopimuksen, johon tarvitsemme kuvan ajokortista.

Vahinkotapauksissa omavastuu 1000 euroa, lasivakuutuksen omavastuu 200 euroa. Autossa kaikki toimii sähköllä. Auto palautetaan tankattuna, sekä perussiivous tehtynä.

Saat minut kiinni sähköpostilla auto@vuokrausta.fi tai puh. 0400-696816. Soita ja kysy lisää. Oman autosi voit jättää pihallemme matkasi ajaksi. Haku myös lentokentältä tai juna- asemalta. Viikonloppu: pe-su 395 Viikkohinta: Syys-helmikuu 795 Maalis-toukokuu 895 Kesä-elokuu 1095

Mukavaa matkustamista retkeilyautolla